Team

/ Founder

Linda van Grootheest

/ Hairstylist

Ilse
Janneke
Chantal
Debby
Ilvy
Zoë

/ Beauty

Anne

Maak een afspraak

0487-511804

/ boek online, klik hier

locatie

Hogestraat 17, 6651 BG Druten

email

info@mijnhaarzaak.nl

openingstijden

Maandag 10:30 - 17:00
Dinsdag 8:30 - 21:30
Woensdag 8:30 - 15:00
Donderdag 8:30 - 21:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Puur, eerlijk en met passie. Wij geloven in onze kracht als team, samen gaan wij voor uw optimale resultaat. Gefocust op u, onze klant, onze gast. Bij ons krijgt u de volle, welverdiende aandacht en luisteren wij graag naar uw wensen. Van het lekkere kopje koffie tot die fijne stijltip voor thuis. Omdat alles draait om genieten en krachtiger in het leven staan.U zult merken: wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ons fundament is onze collegialiteit, klantgerichtheid, vaktechnisch hoogstaande kwaliteit en onze passie. Wij zijn onszelf en doordat we allemaal verschillend zijn, komen alle specialismen samen: style experts, hair & skin care specialisten en make-up talenten. Wij vertrouwen elkaar blindelings doordat we een gezamenlijk doel hebben: u laten stralen!

/ FOUNDER & HAIRSTYLIST

Linda

Ik voel mij verantwoordelijk voor elke klant die onze salon verlaat. Op het team wat er nu staat ben ik ontzettend trots. Ik vertrouw elk teamlid volledig en weet dat wij daardoor de kwaliteit kunnen leveren waar ik achter sta. Elke tevreden klant die ons prachtige pand verlaat, bewijst voor mij dat dromen uit kunnen komen!

/ HAIRSTYLIST

Ilse

Mijn doel is dat je mooi haar krijgt wat bij jouw past. We gaan daar samen naar kijken. Het zitten bij ons in de stoel moet een uitje zijn. Jezelf even de tijd gunnen om je haar mooi te laten maken. Mooi haar + een stralende klant = is een blije ik

/ BEAUTYSPECIALIST

Anne

Ik heb het mooiste vak wat er is... Mensen laten ontspannen & een stralende huid geven is fantastisch! Wanneer ik het zelfvertrouwen van iemand een boost mag geven door mooie wenkbrauwen te creëren dan is mijn missie geslaagd. De combinatie van de producten, bijzondere behandelingen en de geurbeleving maken het gevoel helemaal af! Ik zie alleen maar blije gezichten en dat maakt het extra fijn om beauty specialist te zijn!

/ HAIRSTYLIST

Janneke

Het vinden van je passie gaat niet om cariére en geld, maar om jezelf vinden. Plezier in wat ik doe en maak, dat zorgt bij mij voor perfectie. Ik word gelukkig van klanten die stralend de deur uit gaan en al helemaal als ze bij ons terug komen. Ik ben een echte perfectionist, en word heel blij van mooi kleuren en hair updo’s

/ HAIRSTYLIST

Chantal

Your hair tells a lot about you, make sure it’s telling the right story ❤

/ HAIRSTYLIST

Debby

Met mijn passie voor ambacht en streven naar puurheid ipv perfectie. Samen met ons prachtige product Davines mensen aanmoedigen om zichzelf en hun omgeving goed te verzorgen Ik hoop dat ieder bezoek een waardevolle aanvulling is geweest op uw uitstraling en zelfvertrouwen.

/ HAIRSTYLIST

Ilvy

Invest in your hair, you wear it every day. Wanneer je een nieuwe coupe of een strakke barber look geknipt wilt hebben ben je bij mij aan het juiste adres! Knippen en scheren zijn mijn specialiteiten.

/ HAIRSTYLIST

Zoë

Ik haal plezier uit het tevreden stellen van de klant die op dat moment bij mij in de stoel zit, door goed te overleggen komen we er samen uit wat het beste bij jou wens past. Mijn passie ligt vooral bij het dames vak, knippen, stylen en mooie kleuringen waarbij de kwaliteit van het haar goed blijft. Maar ook het plaatsen tape extensions, hierdoor gaan klanten een stuk zelfverzekerder de deur uit.