Team

/ Founder

Linda van Grootheest

/ Salonmanager

Janneke

/ Gastvrouw

Nikki

/ Hairstylist

Chantal
Debby
Ilse
Zoë
Renske
Kyra
Tom
Laura

/ Beauty

Anne
Donna

Maak een afspraak

0487-511804

/ boek online, klik hier

locatie

Hogestraat 17, 6651 BG Druten

email

info@mijnhaarzaak.nl

openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 8:00 - 21:30
Woensdag 8:30 - 15:00
Donderdag 8:00 - 21:30
Vrijdag 8:30 - 17:30
Zaterdag 8:00 - 15:00
Zondag Gesloten
Puur, eerlijk en met passie. Wij geloven in onze kracht als team, samen gaan wij voor uw optimale resultaat. Gefocust op u, onze klant, onze gast. Bij ons krijgt u de volle, welverdiende aandacht en luisteren wij graag naar uw wensen. Van het lekkere kopje koffie tot die fijne stijltip voor thuis. Omdat alles draait om genieten en krachtiger in het leven staan.U zult merken: wij doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Ons fundament is onze collegialiteit, klantgerichtheid, vaktechnisch hoogstaande kwaliteit en onze passie. Wij zijn onszelf en doordat we allemaal verschillend zijn, komen alle specialismen samen: style experts, hair & skin care specialisten en make-up talenten. Wij vertrouwen elkaar blindelings doordat we een gezamenlijk doel hebben: u laten stralen!

/ FOUNDER & HAIRSTYLIST

Linda

Ik voel mij verantwoordelijk voor elke klant die onze salon verlaat. Op het team wat er nu staat ben ik ontzettend trots. Ik vertrouw elk teamlid volledig en weet dat wij daardoor de kwaliteit kunnen leveren waar ik achter sta. Elke tevreden klant die ons prachtige pand verlaat, bewijst voor mij dat dromen uit kunnen komen!

/ GASTVROUW

Nikki

Mijn dag is leuk als ik jou als klant een warm welkom heb kunnen geven, ervoor heb kunnen zorgen dat het je aan niks ontbreekt, en ik samen met mijn collega's de dag nog mooier maak!

/ HAIRSTYLIST

Ilse

Mijn doel is dat je mooi haar krijgt wat bij jou past. We gaan daar samen naar kijken. Het zitten bij ons in de stoel moet een uitje zijn. Jezelf even de tijd gunnen om je haar mooi te laten maken. Mooi haar + een stralende klant = is een blije ik

/ BEAUTYSPECIALIST

Anne

Ik heb het mooiste vak wat er is... Mensen laten ontspannen & een stralende huid geven is fantastisch! Wanneer ik het zelfvertrouwen van iemand een boost mag geven door mooie wenkbrauwen te creëren dan is mijn missie geslaagd. De combinatie van de producten, bijzondere behandelingen en de geurbeleving maken het gevoel helemaal af! Ik zie alleen maar blije gezichten en dat maakt het extra fijn om beauty specialist te zijn!

/ SALONMANAGER / HAIRSTYLIST

Janneke

Het vinden van je passie gaat niet om cariére en geld, maar om jezelf vinden. Plezier in wat ik doe en maak, dat zorgt bij mij voor perfectie. Ik word gelukkig van klanten die stralend de deur uit gaan en al helemaal als ze bij ons terug komen. Ik ben een echte perfectionist, en word heel blij van mooi kleuren en hair updo’s

/ HAIRSTYLIST

Tom

Hoi ik ben Tom, Na jaren werken in het gooi heb ik een passie ontwikkeld voor klassieke en stijlvolle kapsels. Door bijvoorbeeld bij dames een totaal plaatje te creëren met een mooi geknipte coupe en daarna goed in model te föhnen. Verder vind ik het leuk om strakke coupes bij heren en kids te knippen! Een afspraak bij mij in de stoel kan op donderdag, vrijdag & zaterdag!

/ HAIRSTYLIST

Chantal

Your hair tells a lot about you, make sure it’s telling the right story ❤

/ HAIRSTYLIST

Debby

Met mijn passie voor ambacht en streven naar puurheid ipv perfectie. Samen met ons prachtige product Davines mensen aanmoedigen om zichzelf en hun omgeving goed te verzorgen Ik hoop dat ieder bezoek een waardevolle aanvulling is geweest op uw uitstraling en zelfvertrouwen.

/ HAIRSTYLIST & TRAINER

Zoë

Ik haal plezier uit het tevreden stellen van de klant die op dat moment bij mij in de stoel zit, door goed te overleggen komen we er samen uit wat het beste bij jouw wens past. Mijn passie ligt vooral bij het dames vak, knippen, stylen en mooie kleuringen waarbij de kwaliteit van het haar goed blijft. Maar ook het plaatsen van extensions, hierdoor gaan klanten een stuk zelfverzekerder de deur uit.

/ COLORSTYLIST

Kyra

Als ik denk aan mijn werk als kapster, voel ik passie en enthousiasme opborrelen. Het is mijn uitlaatklep voor creativiteit waarin ik unieke stijlen mag creëren. Het is magisch om te zien hoe je iemands zelfvertrouwen kan versterken. Ik laat klanten graag stralend de deur uit gaan!

/ HAIRSTYLIST

Renske

Mooi haar is belangrijk. Het vergroot je zelfvertrouwen en versterkt je uitstraling. Bij mij staat alles in het teken van jou perfecte kapsel.

/ BEAUTYSPECIALIST

Donna

Je hoopt altijd van je passie je werk te maken, dit is waar ik mee bezig ben, En dit wil ik overbrengen op alle klanten en zorgen dat ze met een fijn en zelfverzekerd gevoel de deur uit gaan!